“Çfarë më tha Rama në ëndërr”, Meri Shehu tregon fituesin e 25 Prillit


Kemi hyrë në muajin më të nxehtë, akoma jo për shkak të temperaturave, por nisur nga atmosfera e fushatës elektorale.

E ftuar në “Wake Up”, astrologia e njohur Meri Shehu bëri parashikimin e saj për zgjedhjet e 25 prillit.

Meri tha se nga të dhënat e saj, kryeministri Edi Rama e ka shumë të vështirë, duke shtuar se edhe mund të hu mbë.

“Rama del me vështirësi. Në bazë të energjisë time them se kryeministri e ka shumë të vësh tirë. E ka shumë të vështirë, por mund të dalë edhe humbës. Unë kam parë dhe një ëndërr me Ramën. Jo më tha: ‘nuk e fitoj’.

Mjafton të shoh ëndërr për njërin dhe del tjetri fitues. “Parketin” nuk e shtron dot Rama. Nuk është përcaktuar ende fati i zgjedhjeve”, tha astrologia.

Leave a Reply