“Çfarë janë këto injoranсa që рo flet, unë as e mbaj mend herën e fundit”, рlaѕ debati mes Shqipeѕ dhe gazetarit në Top Channel

Ish-konkurrentja e Për’Puthen, Shqipe Hysenaj ka deklaruar dje në rubrikën “Trotuar” se nuk e mban mend herën e fundit kur ka bërë pushime në çift.

Pjesë nga debati në Top Channel

Shqipja: Nuk e mbaj mend. Unë do të doja që verën ta kaloja çift, do të më pëlqente. Verën single e kam shijuar por nuk jam nga ata persona, se nuk mbushem.

Tea: Shqipja e ka shijuar prej kohësh verën single dhe i është mërzitur.

Bledi Mane: Çfarë ke bërë ke ngrënë karkaleca?

Shqipja: Çfarë janë këto injoranca që po flet.

Shqipja: Karkaleca shko shiko ata për tu dukur, që shkon mban dritaren në majë të katit të katërt.

Leave a Reply