Çfarë i bëri bashkë Shqipen e ‘Përputhen’ me Generdën e ‘Love Story’? (foto)


Ne anen tjeter, Generda luftoi deri ne fund per Saimirin ne Love Story edhe pse me pas ai zgjodhi Merin.

Por cfare i ben bashke Generden dhe Shqipen?
Shume e thjeshte, veshja e njejte. Vajzat kane veshur te njejtin fustan ne fotot e tyre ne Instagram duke bere keshtu xing me njera tjetren.

Kohe me pare Generda ka patur te njejtin fustan edhe me Sindin. Nese eshte rastesi apo vajzat frymezohen nga njera tjetra kjo mbetet per tu pare!

Leave a Reply