Çfarë do ndodhë me pushimet verore? Qeveria britanike paralajmëron: Derisa të përfundojë procesi i vakѕinimit, udhëtimet nuk…


Rezervimi i pushimeve verore për britanikët është me pikëpyetje, pasi qeveria paralajmëroi se edhe vendet ku ata mendojnë të udhëtojnë mund të jenë nën kë.rcënimin e vir usit, derisa të përfundojë procesi i vak sinimit.

Më herët zyrtarët shtetërorë thanë se një udhëtim në një shtet tjetër mund të mos ishte i mundur gjatë vitit 2021. Ministri i Transportit në Mbretërinë e Bashkuar, Grant Shapps, thotë se edhe pushimet verore brenda për brenda Mbretërisë së Bashkuar janë të përjashtuara deri tani.

Lajmi erdhi pasi Ministri i Shëndetësisë së MB, Matt Hancock, njoftoi se turistët që do të vijnë në Mbretërinë e Bashkuar dhe duan të vizitojnë një destinacion që është në “listën e kuqe” të Co vid mund të përballet me 10 vjet bu.rg ose një gjobë 10,000 £ (13,800 dollarë).

Leave a Reply