Burri më Ia pas 18 vitesh martesë, për një vajzë 25 vjeçare dhe tani…


Një grua 47 vjeçare ka rrëfyer për The Sun se burri i saj 49 vjet e ka lënë për një vajzë 25 vjeçare sot. Gruaja thotë se është e tri-shtuar dhe ai e ka lajmëruar me vetëm një mesazh.

Rrëfimi i plotë: Pas 18 vitesh partneri im më ka Iënë për të shkuar me një va jzë sa gjysma e moshës së tij. Unë jam 47 ndërsa ai është 49 vjet. Që kur ai është larguar, unë jam duke Iuftuar që ta përballoj gjithë këtë. Unë drejtoj një biznes të kopshtarisë ndërsa ai ka një market online.

Është dashur ta dija dhe ta prisja që ai do të më linte një ditë, pasi ai e kishte b.raktisur gruan me dy fëmijët para shumë kohësh. Ai ishte i di vorcuar kur ne u njohëm. Kur ne dolëm për herë të parë, ai më tha se ishte penduar që ishte martuar me atë grua dhe se do të kishte dashur të më njihte mua që në fillim. Kam qenë shumë e lumtur me të. Kemi punuar shumë dhe kemi krijuar një jetë të mirë bashkë.

Vitin e kaluar ndryshuan paksa gjërat. Unë isha në men.opauzë por jam kujdesur që të punoj dhe kam ëndërruar që gjërat do të jenë sërish mirë një ditë. Ai më tha se ai kishte gjetur një furnizues të enëshitësit të ri që “duhet të ketë”, dhe se duhet të shkojë për të takuar gruan dhe për të marrë nënshkrimin.

Leave a Reply