Burri martohet me dy gra në të njëjtën kohë/ Nuk e lë me kaq: Kërkon dhe gra të tjera të martohen me të


Jimmy Silva është vetëm 35 vjeç dhe është martuar me dy gra në një ceremoni ‘tradicionale’. Kur ishte në gjimnaz, Jimmy u njoh me një nga gratë e tij të tanishme, Chacha. Pasi ranë në dashuri, ata takuan tre vite më vonë, Summer Pelletier, 25 vjeçe. Jimmy dhe Chacha u dashuruan menjëherë me Summer dhe hynë zyrtarisht në një marrëdhënie poligamie në dhjetor 2012.

Më pas, ata filluan të flisnin për martesë në vitin 2018. Chacha kërkonte bashkë me Summer një fëmijë me Jimmy-n. Kështu, në prill 2019, 35 vjeçari i propozoi për martesë dy partnereve të tij. Kjo martesë nuk u prit mirë nga familjarët e dy vajzave, pasi prindërit e tyre nuk ishin të pranishëm në ceremoni.

Mirëpo, treshja kanë deklaruar se kërkojnë ende femra të tjera në marrëdhënien e tyre dhe gjithashtu duan sa më shumë fëmijë. “Jemi të hapur për idenë që më shumë gra të bashkohen me dashurinë e jetës tonë. Fantazia jonë e tanishme përfshin një ose më shumë gra të përfshira në marrëdhënien tonë intime”, ka thënë Summer.

Leave a Reply