Burrë e grua shqiptarë nisen për pushime, shikojeni çka kan të fshehur në lodrat e fëmijëve (VlDE0)


Burrë e grua shqiptarë janë a rrestuar pasi ju është gjetur k 0kaínë. Sipas mediave shqiptare, burri i quajtur Adrian dhe gruaja e quajtur Nela po udhëtonin nga Athina për në Mikonos, e ku ju janë gjetur 317.35 g ram k okaínë. Dr 0ga ishte f shehur në disa lodra, e ku është pubIíkuar edhe video gjatë momentit të se kuestrímit /Pamje meP0sht.

Gruaja mësohet se e k ryente transportimin e k0kaínës për 600 euro./Gazeta Sinjali

Leave a Reply