Burrat e gjatë dhe gratë e shkurtra formojnë çiftin ideal


Të gjithë ne kemi shije të ndryshme kur bëhet fjalë për zgjedhjen e një partneri.

Disa njerëz preferojnë partner me gjatësi normale, e të tjerëve nuk u interesojnë përmasat…

Por, një studim i fundit ka zbuluar një gjë befasuese!

Në veçanti, gratë e shkurtra dhe burrat e gjatë duken vërtetë si çiftet më të mira.

Duket e vështirë ta besosh, por ndryshimi në lartësi ka rëndësi dhe madje ndikon në lumturinë e çiftit.

I njëjti studim tregoi se jeta e tyre intime është gjithashtu më e mirë se ajo e çifteve pa dallime të konsiderueshme në lartësi.

Në këto çifte ku burri është shumë më i gjatë se gruaja, roli i mbrojtësit sigurisht i shkon burrit ndërsa gruaja ka rolin e zbutjes së konflikteve të brendshme.

“Duket, në fakt, se gratë preferojnë shoqërues më të gjatë për arsye evolucioniste…

Në fakt, speciet gjithmonë tentojnë të evoluojnë dhe njeriu më i gjatë është gjithashtu më i fortë, kështu që instinktet tona na thonë që të preferojmë këtë lloj burrash”, deklaroi Dr.Sohn.

Shumë janë të tmerruar nga rezultatet e këtij studimi.

Pas leximit të tij disa njerëz konfirmuan që ata kishin një marrëdhënie më të mirë me partnerin e tyre të gjatë sesa në marrëdhëniet e tjera me partnerët normalë.

Megjithatë, ekziston një numër shumë i vogël i grave që pretendojnë se janë më të gjata se burrat e tyre dhe pretendojnë se kanë një jetë intime të jashtëzakonshme.

Në këtë pikë ne mund të imagjinojmë vetëm se nuk ka shumë rëndësi kush është më i gjatë i çiftit…

Fjala është e juaja…çfarë mendoni?

A ju ka ndodhur të takoni një njeri shumë më të gjatë se ju?

Si ishte marrëdhënia juaj?

Leave a Reply