Bora Zemani me CO VID-19, kush do ta prezantojë emisionin?


Të gjithë u çuditëmn kur hapjen e kësaj puntate të “PërPuthen” e realizoi opinionisti Arjan Konomi dhe jo Bora Zemani, prezantuesja e emisionit.

Konomi bëri me dije se Zemani është e infektuar me koronavirus dhe se është në shtëpi, ku ndodhet në gjendje të mirë shëndetësore.

Arjan Konomi jep lajmin: Bora Zemani me CO VID, ja kush do ta prezantojë
Ai sqaroi se gjatë mungesave të saj, emisioni do të prezantohet nga vajzat, se cila me radhë, ndërsa në puntatën e sotme, është Ana e cila do të moderojë emisionin.

“Fat keqësisht Bora Zemani është sëmurë, është me Co vid, ndodhet në gjendje të mirë shëndetësore. Bora të presim sa më shpejt. Programi do të prezantohet me radhë nga vajzat, nga secila nga një puntatë”, tha Arjan Konomi.

Leave a Reply