Bora Zemani E Thotë Hapur Mendimin E Saj Për Konkurrentët E “Për’Puthen”: Nuk Kanë Edukatë/ I Fëlliqi Fare…


Moderatorja Bora Zemani ishte së fundmi e ftuar në emisionin “Dilema sociale”, në Top Albania Radio. Ajo foli për “Përputhen” dhe konkurrentët e këtij programi.

“Fjala vjen, pa përmendur emra, nëse do ishe në vend të Arjan Konomit, çfarë do i thoje kujt?”, e pyeti Eno Popi, referuar konkurrentëve. Bora tha se shumë prej tyre kanë m ungesë etike në të folur dhe mu ngesë respekti ndaj njëri-tjetrit dhe Arjan Konomit.

Leave a Reply