Besoni ose J0. Kafeja ju ndihmon të zbuIoni nëse kenë K0VID! Ja si behet ?


Derisa kjo sëm/ undje do të ndikojë te secili ndryshe, një simptomë e zakonshme e infe-ksionit me ko vi d, është humbja e nuhatjes dhe shijes.Në fakt, këto simpttoma janë bërë një sinjal i rëndësishëm për të zbuluar nëse një person është i infe-ktuar.

Kështu që shumë njerëz do të zbulojnë se diçka nuk është në rregull me kafenë e tyre të parë në mëngjes. Ndërsa shumica e njerëzve në botë pinë kafe në mëngjes.

Të gjithë me siguri do ta vërejnë nëse nuk ndiejnë aromën e njohur, pra ky pikërisht mund të jetë sinjal i parë që jemi të infe-ktuar.“Ndonjëherë hum-bja e nuhatjes te këta pacienttë është simpttoma e vetme, kështu që hum-bja e nuhattjes dhe shijes mund të jetë testi më i thjeshtë që do të zbulojë gjendjen te njerëzit”.

“Dhe kështu ata do të dinë që nuk bën të lëvizin jashtë dhe të përhapin infe-ksionin”, thotë profesor i biologjisë,percjell ditorja.

Leave a Reply