‘Bëmë Mama Të Të Ngjajë’, Vajza E Gjyste Vulajt Një Princeshë E Vërtet, Trupi I Saj Po Çmend Djemtë


‘Bëmë mama të të ngjajë’, vajza e Gjyste Vulajt një princeshë e vërtet, trupi i saj po çmend djemtëAjo është bërë e njohur me fotot që ka postuar në rrjetet sociale Instagram ku me të vërtetë ka bërë një wooww të madh.

Vajza e Vulajt i është bërë edhe një ofertë në televizon por nuk ka pranuar pasi sipas saj ëndrra është të vazhdojë miss-in. Edhe pse aq e re ne moshe ajo qe ka bere eshte shume buje e madhe dhe top tema e gjitha mediave roze si dhe me gjer

Leave a Reply