”Bëjnë sikur kërkojnë burra aty” / Opionisti zbulon sa para marrin vajzat e Përputhen: 15 mijë euro vetëm Tea


Meridan Ramçaj opinionisti i “Përputhen” ka zbuluar pak nga privatësia e konkurrentëve të emisionit. Ai ka folur edhe për ak uzat e dy ish-konkurrentëve, Andit dhe Teas, kundër produksioniImage result for vajza e perputhent që ndodhen së fundi.

“Sipas tyre, kontrata që kishin firmosur ishte e fr ikshme dhe i bënë që të dilnin çifit. Por në fakt në kontratë nuk ka asnjë gjë që kanë thënë ata të dy. Kam marrë ofen dime të shumta në “Instagram” pasi e quajta Tean si hithër, si e urtë, por që në të vërtetë dolën pritshmëritë e mia. Çdo gjë është e kurdisur nga Tea dhe Andi për të marrë vëmendje.

Video e Teas është e hedhur në “Youtube”, për të marrë klikime. E kishte nisur pa kërkuar falje. Tani është shikueshmëria më e madhe, njerëzit janë shumë kuriozë të dinë si është e vërteta”, tha Meridian Ramçaj.

Opinionisti i njohur zbuloi edhe sa para fitojnë ata nga postimet e tyre dhe në të njëjtën kohë me giveaway.

“Marrin 300-400 euro për një story, 600 euro për një postim, varet nga postimi. Gjithashtu marrin 10 mijë euro për një giveaway”, tha ai. Opinionisti veçoi Tean ku tha se merr 15 mijë euro dhe çdo gjë që bën e bën për para dhe vëmendje.

Leave a Reply