Befasuese/ Kerkohet mbyllje totale në Gjermani, Ja sa javë pritet të jetë


Sipas te dhenave Kerkohet mbyllje totale në Gjermani, Ja sa javë pritet të jetë. Një mbyllje totale e cila do të zgjaste prej 2 deri në 4 javë është e nevojshme.

Gjithashtu për të mundur valeen e tretë të k0vid, kanë kërkuar zyrtarët më të lartë shëndetësorë në Gjermani. Lotharvieler president i Institutit “Robert Koch”.

Ka thënë se ky mobilizim është i nevojshëm në masë në mënyrë që të ndalet rritja e infe’ ktimeve. “Çdo ditë në të cilën nuk veprojmë, hu/ mbim jete”, ka thënë Wieler në konferencën javore.

Keto jane te dhenat me te reja dhe vendimet e fundit qe jane marre ne Gjermani, si gjithmon transmeton ne kohe, ditorja.

Leave a Reply