Befason Juli i Përputhen, tregon eksperiencat me femra para se të futej në emision: Nuk i kam kërkuar kurrë një vajzë për të


Juli i “Përputhen” gjatë një bisede “Live From Tirana” në Top Albania Radio tregoi më shumë detaje rreth jetës së tij dhe raportit me femrat.

Juli tha se me vajza është njohur gjithmonë gjatë udhëtimeve të tij dhe nuk i ka kërkuar kurrë një vajze të pijë kafe me të, madje i duket diçka jo normale.

Juli tregon se takimi i tij i parë me qëllim njohjeje ka qenë në televizor.

“Fjala ‘date’ njëherë është diçka e re për mua, nuk është se kam shkuar ndonjëherë në takim, që të shkoj të njihemi… Takim mund edhe të mos kem bërë ndonjëherë në jetën time me qëllim takimi, pra që të të them unë ty; do vish të pimë një kafe, që qëllimi të jetë që të njihemi me njëri-tjetrin. Për mua është diçka jo normale se mund të njihesh në një mjedis pune, mund të njihesh në një udhëtim, mund të njihesh duke luajtur muzikë, në çdo mënyrë, por që të të them ty hajde dalim për një takim, nuk ka ndodhur. I pari që ishte doli në televizor dhe e panë miliona veta, boboo lam nam… “, tha Juli.

Leave a Reply