Bearti në një lidhje të re pas ndarjes nga Tea? Ja ç’po ndodh me jetën private të tij


Ndarja e Teas dhe Beartit ka qenë në vëmendje të mediave ditët e fundit dhe sidomos deklaratat e tyre. Tea akuzoi Beartin për xhelozi dhe pasiguri ndaj saj ndërsa ai u shpreh se ajo i kishte dhënë arsye për të qenë xheloz.

Sot Bearti ka vendosur të bashkëbisedojë me fansat në Instagram e një prej tyre e pyet nëse ka nisur ndonjë lidhje të re pas ndarjes. “Jo”, përgjigjet Bearti teksa me përgjigjen e rradhës tregon se tani është në paqe me veten.


Leave a Reply