Basketbollistja e njohur argjentinase i jep gji fëmijës gjatë ndeshjes


Antonella Gonzalez, basketbollistja e njohur u shfaq duke ushqyer me gji vajzën e saj 11-muajshe, ndërsa ishte duke u zhvilluar ndeshja në Divizionin e Parë Argjentinas.

Përmes një postimi, Gonzalez tregon traditën e saj familjare se dhe nëna e saj e cila ishte një basketbolliste dhe shpesh ajo dhe motrat e saja shkonin në ndeshjet ku nëna e saj luante. Ndërsa sot vetë basketbollistja merr vajzat e saja në ndeshjet ku luan.

“Nëna ime gjithashtu na dha titullin në një fushë basketbolli. Për ne është diçka e natyrshme. Prandaj është e vështirë për mua të kuptoj dimensionin që kjo ka pasur. Por e mirëpritur është rrethana për ta bërë të dukshme gjendjen tonë si nëna, për t’iu afruar profesionalizmit dhe për të pasur kushte barazie edhe me burrat “, shpjegon Antonella.

Leave a Reply