Banorët e kësaj qyteze kanë një hall të madh: Dhitë po u hipin në kulm


Një grup i dhive të egra është parë në kulmin e pjerrët të një ndërtese në pjesën veriore të Uellsit.

Në videon e publikuar në internet shihet se si disa dhi të bardha ecin mbi kulmin e një ndërtese që ndodhet afër stacionit të tramvajit në Lalndudno. Besohet se ky është grupi i njëjtë i dhive që “pushtoi” qytezën gjatë izolimit në pandemi më herët.

Përdoruesit e rrjeteve sociale ishin të mahnitur nga kjo pamje dhe filluan të bënin komente të ndryshme për kafshët që duket se nuk e kanë problem ngjitjen në secilin vend.

“Imagjinoni sikur janë mbi shtëpinë tuaj dhe dëgjoni diçka duke trokitur mbi kulm, mendoni se janë demonët ose plaçkitësit”, shkroi një person.

Një tjetër tha: “Dua një di, janë shumë të këndshme”, shkruan Daily Mail.

Leave a Reply