Babai i νdíq për të shpētuar 25 jetë/ Djali i Arjan Salës ka nevojë për ndihmë!


N-gjarja më e r-ëndë e këtyre ditëve është ajo e të riut Arjan Sala, i cili u shua mes fIakëve të Ζja-rrit. Arjan Sala shpët0i 25 jetë dhe dha sh-pirt në magazinën që mori fΙakë në Tiranë. Ai la pas gruan dhe djalin 4 vjeç. E shoqa e tij shtrgonte pas vetes certifikatën që iu d0rëzua si ”Dëshm0r i Atdheut”.

Mes l0tësh u dëgjua të thoshte: Ma la djalin jetim, po iku si her0 të paktën.

Por djali i Arjan Salës νuan ga një sëmμndje e ligë dhe si u tha në emsionin ”Stop” ka nevojë për para që të kur0het nga sytë.

Arjan Sala ishte i vetmi, që punonte në familjen e tij. Familja e tij ka nevojë për ndihmë, vini dorën në zemër për djalin e tij të shërohet sepse babai i dha shpirt për të shpëtuar 25 jetë.

Linku ku mund të kontriuboni sa të keni, edhe pak është shumë për djalin dy vjeç të Arjan Salës:

https://charity.gofundme.com/o/en/campaign/arjansala

https://charity.gofundme.com/o/en/campaign/arjansala

Leave a Reply