Avioni rrëzohet në det, рiIоtët nхirren nga uji dhe dërgohen me urgjenсë në ѕрital (video)


Një aeroplan ushtarak turk është rrëzuar në qytetin e Izmirit, pranë zonës së bregdetit. Sipas mediave, dy pilotët fatmirësisht i kanë mbijetuar rrë zimit të fuq ishëm dhe janë dërguar me urgjencë në spital.

Avioni KT-1 ishte në një fluturim stërvitor në Smyrna, kur për një arsye ë panjohur, përfundoi në det. Ministria Kombëtare e Mbrojtjes (MSB) në një postim në Tëitter, deklaroi:

“Një aeroplan KT-1, i cili po vepronte në bazë të komandës së 2-të në Izmir, u përplas në det për një arsye të paspecifikuar gjatë një fluturimi stërvitor. Ope racionet e kërkimit dhe shpëtimit, të cilat filluan menjëherë, 2 pilotët tanë u shpëtuan të gjallë”.

Leave a Reply