Aurela Gace përlot me rrëfimin/ Kisha 15 milionë borxh, ky shpirt e di si i bëra ato para, kisha mbetur me…


Këngëtarja Aurela Gaçe u ka kthyer së fundmi përgjigje pyetjeve të ndjekësve dhe njëri prej tyre e ka pyetur nëse ka vu ajtur ndonjëherë nga a nkthi.

Aurela ka treguar një histori personale duke thënë se i është dashur që të punojë fort për të arritur atë që donte. Falë punës dhe pasionit ajo arrite të shlyente edhe një shumë të madhe parash bo rxh. “Sigurisht. Kur ti je fëmija i madh i familjes, kur ti s’ke asnjë të ardhur, kur dëshiron shumë në jetë, duhet të marrësh vendime e të besh të pam undurën t’i realizosh. Gjatë periudhave të ndryshme, kam pasur vë shtirësi shpi rtërore, psi kologjike, monetare, të cilave duhet t’u jepja zgjidhje vetë.

Për shembull: Në koncertin e dytë recital, në Pallat të Kongreseve, ng ela b orxh 15 milionë lekë. 35 i lava me sponsora e bileta… pastaj merrja avionin çdo të premte në darkë shkoja në club diku në Zvicër, punoja deri të dielën, vija të hënën në mëngjes në shkollë, ktheja frangat në lekë, laja b orxhet e kështu me radhë derisa ja dola ballë-ndritur. Imagjino ishte viti 2000. Unë luft oja të ndërtoja atë çfarë doja, por s’ka qenë aspak e lehtë”, ka treguar Aurela.

Leave a Reply