Aulona Musta na habiti me deklaratën: Do ndahem me burrin sepse lë dyert e dollapeve hapur


Aulona Musta dhe bashkëshorti, Tomi kanë dhënë intervistën e tyre të parë së bashku. Ata ishin të ftuar pasditen e sotme në emisionin “Ftesë në pesë”.

Gjatë sfi dës “Sa e njohim njëri-tjetrin”, Aulona zbuloi se veprimi i bashkëshortit që e aca ron në maksimum është kur ai lë dyert hapur. Moderatorja tha se nëse nda hen ndonjëherë do të jetë pikërisht për këtë arsye.

“Nëse do nda hemi ndonjëherë, do nda hemi për këtë arsye, ta dini. Mund të jetë më qesha rakja në botë, por…ai i lë dhe dyert e dollapeve hapur, kjo është kryesorja”, u shpreh ajo.

Leave a Reply