Atifetja ka ndryshuar shumë ndër vite, nuk po njihet më nga ndërhyrjet


Janë bërë 10 vjet që kur u bë femra e parë president në Kosovë.

Kur e mori postin, Atifete Jahjaga ka pasur një stil të zakonshëm të pamjes, si në flokë, fytyrë e veshje.

Por, nëse e krahasojmë këtë stil me Atifetën e sotme, vërejmë që ajo ka ndryshuar shumë.

Ish presidentja që shpesh u akuzua nga ndjekësit e mediet për ndërhyrje kirurgjikale, tashmë ka një stil shumë më të mirë dhe më në trend me kohën.

Jahjaga ka humbur peshë, më pak rrudha në fytyrë, buzë më të fryra, dhëmbë të rregulluar dhe flokë të prera me shumë stil.

Madje, nëse i krahasojmë fotografitë e sotme me të dikurshme, ndryshimi vërehet qartë, madje, ish presidentja mezi njihet se është po e njëjta femër.

Leave a Reply