Atdheu rеfuzon Ledјаnën në takim: Nuk e ndјеј, ѕ’mund të më detуroni! (VIDEO)


E papritur ishte për konkurrenten e “Për’puthen” Ledjana Prenga refuzimi që mori nga Atdheu, pas ftesës që i bëri për takim.

Atdheu nuk pranoi që të dilte në një takim me të për shkak të videos që u publikua me Mevlanin, ku para kamerave ref uzonte një përqafim dhe pas kamerave ishte krejt e kundërta.

Si duket ky refuzim nuk u pranua në fillim nga Ledjana, e cila ikërkoi atij një argument më të besueshëm e të sinqertë.

“Nuk mund të dal, s’ mund të më detyroni tani, për momentin nuk e ndjej më pas edhe mund të dal. Pas asaj videoje s‘mundem, nuk e ndjej, unë nuk do të dal për shoqëri tani”, tha Atdheu.

Leave a Reply