Atdheu dhe Ѕаra kthehen раѕ në kujtime, të dy i ka marrë malli рër рuthjen e parë

Atdheu dhe Sara kanë kujtuar puthjen që kanë pasur në takimin e parë me njëri tjetrin.

Në studio, Sara pranoi se: “Me kohën harron gjithçka. Puthja nuk harrohet. Është shumë e bukur dhe nuk e harroj,ishte takimi im i parë.”
Ndërsa në bisedë pyetën njëri-tjetrin nëse i ka marrë malli për atë puthje dhe të dy dhanë përgjigjen e tyre.
Sara: Të ka marrë malli për puthjen e parë?

Atdheu: Tani më vure në siklet. Po. Do e kishe bërë prap puthjen me mua?
Sara: Po do e kisha bërë.
Atdheu: E ke ndjerë apo e ke bërë show?
Sara: Ti kur më puthe e pe që e bëra për show? Ti bukurosh, unë bukuroshe, përse të mos e bënim.TCH

Leave a Reply