Atdheu рuth dhe zhvеѕh Ѕarën, Antonela: “Takimi ѕi film рo rno grafik”


Gjatë ditë së djeshme në “Përputhen” u transmetua takimi i Sarës vajzës së re me Atdheun.

Edhe pse ishte takimi i tyre i parë, ata u treguan shumë të afërt me njëri tjetrin dhe shkëmbyen puthjen e parë.
Gjithashtu Atdheu këroi ti shihte tatuazhin në shpinë dhe për pasojë i ngriti bluzën.

Më pas në studio u diskutua takimi mes tyre dhe Antonela e ka cilësuar si një film po rnografik.

“Ky ngriti këmbët, ajo nxorri recipetat, nuk e di”, tha Antonela, ndërsa Atdheu sqaroi se i pëlqeu shumë Sara, por ishte pak e vështirë për t’u zbërthyer.

Më pas Antonela ndërhyn duke shtuar: “Po e pamë sa e vështirë ishte për t’u zbërthyer”, duke shkaktuar të qeshura në studio.

Leave a Reply