‘Atdhe zhgarravina më puthi me zorr, donte…’, Antonela debat të fortë në studio: Më tha s’më ha k***”


Në puntatën e sotme në Përputhen, i ridiskutua çështja mes Antonelës dhe Atdheut, dhe puthjes së tyre jashtë emisionit.

Antonela sot tha se ishte Atdheu ai që e puthi me zorr në makinën e tij.

“Ai më puthi me zorr, dhe unë i thashë për çfarë e bën këtë, dhe ai tha s’ma ha pika pikaa. Madje ai donte edhe më shumë por isha unë ajo që e refuzova,” tha Antonela.

Ndërkohë Atdheu e kundërshtoi menjëherë duke e quajtur aktore.

“O Atdhe zhgarravina, mos gënje sepse e dimë shumë mirë të dy se çfarë ndodhi,” tha Antonela.

Leave a Reply