Arsyeja pse disa femra kanë qime! Pasi të përdorni këtë, e sigurt nuk do keni më


Qímet e fytyrës sigurisht janë pjesa më e bezd.isshme me të cilën përb.allet pothuajse çdo femër.

Metodat me të cilat ato hiqen janë të dhi.mbshme, duke i bërë ato dyfish më pro.blematike.

Sigurisht, heqja e tyre i bën të duken shumë mirë estetikisht, duke qenë se është ndër gjërat që bie më shumë në sy tek të tjerët.

Por, nëse përdorni këtë metodë natyrale me vaj mente, me siguri do ta harroni dh.imbjen që ndjeni kur i hiqni ato.

Me këtë mënyrë do të shpëtoni përgjithmonë prej tyre.

Përbërësit që ju duhen:

3 lugë gjelle fara hithre (i gjeni në dyqanet e bimëve mjekësore)

100 ml vaj luledielli

Përgatitja e saktë:

HAPI I PARË: Kombinoni farat e hithrës me 100 ml vaj.

HAPI I DYTË: Lërini për 2 javë në një vend të ngrohtë. Pas kësaj, kull.ojeni vajin me një sitë dhe hidheni në një kavanoz qelqí.

Si ta përdorni në fytyrën tuaj:

HAPI I PARË: Zh.ysni një copë pambuku dhe aplikojeni në zonat ku keni qíme në fytyrë.

HAPI I DYTË: Lëreni të veprojë për gjysmë ore. Mund të vendosni edhe një copë që vaji të mos rrës.hkasë nëse dëshironi.

HAPI I TRETË: Lajeni fytyrën me sapun dhe tha.jeni me një peshqír të pastër.

KËSHILLË: Përdoreni këtë derisa të mos keni më asnjë qíme në fytyrë.

Leave a Reply