Arjoni dhe Serena me biznes atipik ‘kokë e këmbë’ er otik!


Fama i ka sjellë mundësi protagonistëve e ish-protagonistëve të “Përputhen” që t’i përkushtohen bizneseve.

Disa kanë zgjedhur të jenë imazh i kompanive të ndryshme, të tjerë i kanë hyrë muzikës e një shumicë dër muese kanë hapur lokale.

Por Arjon Luli nuk bën pjesë në asnjë prej këtyre grupeve.

Ish-konkurenti i programit të dashurisë, bashkë me të dashurën, Missin Serena Sula kanë pasur një tjetër ide në mendje.

Besoni ose jo, ata do hapin një biznes të ndërlidhur me ero tikën.

Çifti kanë menduar të tregtojnë produkte të “seks shop” për të cilat premtojnë se do jenë të kualitetit dhe standardeve europiane.

Një ide e guximshme kjo për ta nisur haptazi e neve s’na mbetet tjetër pos të urojmë që shitjet të jenë sa më të shumta në numër. /Prive.al

Leave a Reply