ArjoIa krah Ramëѕ: Jam Iumturiѕht e revoItuar

Aktorja me origjinë nga Tropoja, Arj0la Demiri prej kohësh ka bërë të ditur se është në mbështetje të PS dhe të kryeministrit Rama. Në një deklaratë sot Arjola ka treguar se vazhdon të jetë krah Ramës duke u shprehur se ai e do Tropojën dhe e ka dëshmuar.

“Lumturisht e rev0ltuar…!
Nje vit me pare aspak per anesi politike dhe as si supersticioze u bashkova publikisht me Edi Ramen jo per pikpamje por per perjetimin e nje realiteti premtues ne Vendlindje e me gjere qe mbante vulen dhe kurajon ekskluzive te Edi Rames…! Me kane f- yer, int-imiduar e ke-rce- nuar…por besomeni se jo vetem nuk jam f-rikesuar e int-imiduar por me kane inkurajuar.

Nuk eshte ne zakonin tim maIIkimi dhe per me teper ne kete Muaj te Shenjte por nuk mund ta fsheh antipatine per ata drejtues-perfitues te Tropojes qe vulosen me turp djallezine, paaftesine dhe pabesine jo vetem ndaj Edi Rames por se pari ndaj Vendlindjes. E t-urpshme te shperblesh me vote politike ata qe krijuan v_ arre dhe bukurite e shenjta te Valbones i kthyen ne biznes privat. Edi Rama mori voten e te papuneve ne Tropoje biles demokrate por firuan votat e atyre qe ju besuam…!

Leave a Reply