Arjani i kthehet aѕhрër Sindit: Je kunadhe, tinëzare! lu ktheve Julit për një batutë, desh na rra-he edhe Mevlanin…


Ajan Konomi i është kthyer ash për Sindit, pas diskutimit që kjo e fundit pati me Julin. Ai ka thënë se nuk priste që Sindi të bënte atë sjellje për një batutë të hedhur nga Juli dhe të linte studion. Më tej analisti ka thënë se në një emision dashurie nuk mund të quhet se ksizëm se ndryshe nuk do krijohej dot një marr-dhënie.

Arjani: Më la një shije shumë të keqe nga Sindit. Për të manipuluar të gjithë situatën. Je tinëzare dhe si kunadhe. E tregove. U kape me Julin për një fjalë. Se atë fjalë e kam thënë unë.

Ta kam thënë para disa javësh dhe qeshëm të gjithë. Dhe po i kërkon llogari Julit duke mos pasur kurajon të kërkosh falje për të gjitha cfarë ke bërë. Dhe duke manipuluar situatën. I kërkon llogari Julit për një fjalë që ta kam thënë unë. Perversiteti është një diçka ndryshe nga ajo e zakonshme.

E aku zove për se ksizëm. Sepse bilbilose edhe të dielën që kaloi dhe të thash që je e paformuar. Nuk ndërhyra. Se do dukej sikur e kemi personale. Ai se ksizmi që të fryu. Merre me sportivitet. Ajo të bëre të silleshe në këtë mënyrë se desh na rr-ahe edhe Mevlanin. Nuk i ka hije një artisteje dhe një violinisteje.

Se ksizëm, në jemi në një emision dashurie. Ti je vik-timë e asaj fryrje dhe mbushje mendje që të bënë. Dhe e besove. Se-ksizëm është kur ti nga-cmon se-ks-ualisht apo disk-riminon një marr-dhënie. Në një emision të tillë s’ka se ks izëm.

Top Channel

Leave a Reply