Arjan Konomi tha se djemtë janë bërë si ato që punojnë me pagesë në rrugë, Atdheu doli nga studio: Kjo çfarë është boll!


Atdheu dhe Antonela janë përfshirë në një debat të ashpër në Për’puthen, ku situata u ten sionua më shumë pas fjalës “kaf sha”.

Debati me Antonelën: Antonela: O kafsha…

Atdheu: Mos më thuaj mua kafshë, pasjellshme.

Antonela: Ok më fal, u bëra e sjellshme tani. Atdheu: Kjo të thotë kafshë, ai tjetri e skortë, ça u bë këtu…

Arjani: E kisha për Andin, jo për ty. Elvisi: E kishe për ne të gjithë.

Atdheu nuk hezitoi të linte studion por u kthye më pas duke u treguar i prerë për gjithçka: “Është hera e fundit që kthehem në studio, Esk ortë as kam qenë e as jam, nuk shitem e nuk blihem, mjaft me këto ofendime. Është hera e fundit që duroj kështu o fen dimesh”.

Leave a Reply