Arjan Konomi nga opinionist, ne… Mevlani e ben model


Arjan Konomi nder vite ka qene opinionist i formateve te ndryshme televizive. Prej disa muajsh ai eshte opinionisti kryesor i Perputhen.
Por vec se opinionist tashme merr pjese edhe ne klipe. Po, po mos e besoni po deshet!

Mevlani ka publikuar kengen e tij te re KÇK me Sabianin, por qershia mbi torte eshte Arjani si figurant ose ndryshe pjesemarres ne klip.
Kjo kenge duket se i dedikohet Ledianes dhe Antoneles keshtu qe sigurisht duhet ta ndihmonte edhe Arjani.

Epo kesaj i thone: C’te ben Mevlani s’ta ben as Perendia!

Leave a Reply