Arjan Konomi: Do të kisha dashur të më binte ko ronav irusi ose kolera


Gjatë ditës së djeshme në emisionin “Për’puthen”, Arjan Konomi njoftoi se Bora do të mungojë për disa kohë sepse është infektuar me ko ronav irus.

Ai tha se moderatorja është në gjendje të mirë shëndetësore, dhe vendin e saj do ta zënë me radhë të gjitha vajzat e emisionit, derisa Bora të rikthehet në vendin që i takon

Opinionisti ka publikuar një fotografi në Instagram ku i uron Borës shërim të shpejtë, dhe me shaka ka shtuar se do dëshironte të inf ektohej dhe ai me viruse të rre zikshme, vetëm që të kishte mundësi të pushonte për disa ditë.

“Bora shërim sa më të shpejtë! Është hera e parë në jetë, që do kisha dashur të më zinte ko vidi dhe kolera, për të pushuar disa ditë” – ka shkruar opioninisti i njohur. Në foto ka komentuar dhe Bora, e cila e ka siguruar që nuk është dhe aq argëtuese kjo situatë, e për më tepër i ka premtuar që do të rikthehet shumë shpejt.

Leave a Reply