Aristela futet mes Ledjanës dhe Antonelës për Mevlanin: Jam e gatshme t’i sfidoj.!!!


Sot në “Përputhen” u transmetua takimi i Aristelës me Mevlanin, i cili ngj-alli shumë debate në studio. Konkurrentët u shprehën se Aristela po futet në territor të gabuar, në trekëndëshin e dashurisë mes Mevlanit, Ledjanës dhe Antonelës.

E pyetur nëse ka fr-ikë nga hyrja e saj në këtë raport, Aristela u shpreh se ka fr-ikë për Mevlanin por jo për vete.

“Duke qenë se Mevlani është i pavendosur, ka pasiguri te Ledjana, ka pikëpyetje te Antonela, nuk kam fr-ikë të shk-el në këtë territor të gabuar. Mund të kem fr-ikë për Mevlanin, po jo për veten time. Se e ftova në takim nuk u martuam”, u përgjigj ajo.

Aristela shtoi se nuk e ka pr0blem që Mevlani ndodhet mes Ledjanës dhe Antonelës. “Nuk e kam pr”blem fare, jam e gatshme t’i sfidoj”, tha ajo.

Leave a Reply