Ariana dhe Ermali prindër për herë të pestë?


Ariana Fejzullahu është blogerja e njohur kosovare e cila ka filluar dalëngadalë të shndërrohet edhe në biznismene.

Ajo nuk ka shumë ditë që ka hapur dyqanin me veshje për femra.
Madje, veshjet e tilla kohë pas kohë edhe i reklamon duke i veshur vetë e postuar foto në rrjetet sociale.

Edhe sot bëri një veprim të tillë, e cila u shfaqe e veshur me një fustan të gjelbert por që vëmendje mori barku i saj që ngjalli dyshimet për një shtatzëni të mundshme.

Rikujtojmë, se Ariana në njërën prej intervistave bashkë me Ermalin patë shpreh dëshirën edhe për fëmijën e tyre të pestë.

Leave a Reply