Ariana dhe Ermali kthehen nga Dubai, habiten se çfarë panë para pragut të shtëpisë


Për një javë, çifti i njohur i showbizit Ariana dhe Ermal Fejzullahu kaluan pushimet e hershme në Dubai.

Çifti nga atje kanë sjellë imazhe tejet të bukura.

E me të mbërritur, Ariana është “befasuar” me atë se çfarë pa para pragut të shtëpisë.

E habitur, Ariana ka ndarë një fotografi me ndjekësit duke iu kërkuar që t’i tregojnë se cili është kuptimi i asaj se çfarë pa.

Leave a Reply