Ariѕtela i nхjerr ѕekretin Princit: Ja çfarë i ka thënë konkurrenti Sindit


Në puntatën e sotme të “Përputhen” Aristela i nxorri një sekret Princit. Ajo zbuloi se konkurrenti i ka ofruar Sindit për ta shoqëruar në shtëpi, kur sapo i kishte bërë asaj një skenë xhelozie.

“Atë ditë kur u kthye Atdheu që folëm të gjitha vajzat, unë shpreha mendimin tim që më pëlqen, është djalë i bukur, i këndshëm. Ky direkt sa dolëm nga studioja më tha “Po ty të pëlqen Atdheu?”. Kur shkuam poshtë në backstage dëgjoj unë “Shpirt hajde me mua në makinë”. E pashë iher mos e kishte me mua, por e kishte me Sindin”, tha Aristela.

Princi tha se ka mënyrën e të folurit ashtu dhe nuk i ka thënë “shpirt” në ndonjë kuptim tjetër.

Leave a Reply