Arbana Osmani tregon barkun e sheshtë 6 muaj pas lindjes dhe sekreti nuk do ta besoni, рor qenka ѕhumë i thjeѕhtë

Pas lindjes së fëmijës dhe periudhës së gjidhënies, nënat pësojnë ndryshime në trup, duke nisur nga shtimi i peshës dhe problemet e lëkurës. Shpeshherë kur shohim personazhe të njohura të ekranit, që pas lindjes duken në formë perfekte, na duket e pabesueshme.

Nuk duhet të harrojmë që e gjitha është çështje genesh dhe zgjedhjesh. Ti mund të zgjedhësh të kesh ose jo një stil jete të shëndetshme. Arbana Osmani së fundmi, rreth 5 muaj pas lindjes, me një postim në Instagram na tregoi se është në një formë mjaft të mirë trupore, kjo si rezultat i aktivitetit fizik dhe kujdesit ndaj ushqyerjes. Sekreti? Aktiviteti fizik, por edhe ujit: 2 litra në dimër dhe 3 litra në verë.

“Gjatë gjithë kësaj kohe, për herë të parë në jetën time të jem e sinqertë, jam kujdesur të konsumoj çdo ditë nga 2l ujë (shtatëzania, gjidhënia) por sot trajnerja ime me tha që në fakt me rritjen e temperaturave dhe shtimin e aktivitetit fizik e mira ështe të pish 3L”, -shkruan ndër të tjera Arbana.

Leave a Reply