Arbana Osmani qan me të madhe në ѕtudio nga hiѕtoria e gruаѕ, ajo: Вurri më th eu dhēmbēt, djali kiѕhte fríkë роr…


Mbrëmjen e sotme në “Dua të të bëj të lumtur” u trajtua historia e Rajmondës, një 26-vjeçare e dh unu ar prej vitesh nga i shoqi. Ai i kishte th yer dhëmbët por mbi të gjitha i kishte h equr dhe dëshirën për të jetuar.

“Më pati th yer telefonin edhe nuk i ishte dj egur ekrani. Mora mamin në telefon, djali i vogël e pa. Më tha s’kam fjetur fare sepse tërë natën ka qëndruar te dera duke më mb rojtur mua, më ka fs hehur th ikat. Djali i vogël qa nte. Shumë. P afu nd. I thoshte vjehrra mos se është gjynah, mos se i cove fëmijët në t rau më por ai edhe më shumë”, tha ajo.

Leave a Reply