Arbana Osmani i dha gjí djalit dhe postoi foton, ka një deklaratë të madhe për gratë dhe vajzat: Jam e lumtur që…


Ditën e djeshme moderatorja Arbana Osmani postoi në Instagram një foto, në të cilën shihej duke ushqyer me qumësht gj iri të voglin.

Kjo nuk ishte hera e parë që Arbana bën këtë gjë dhe siç duket këto foto të saj kanë frymëzuar gjithë nënat e reja që të th yejnë tabunë për gj idh ëniën në publik.

Sot Arbana ka nd arë fjalët e një nëne të re, që thotë se pasi pa postimin e moderatores vendosi të shpërndante dhe ajo një foto të ngjashme me djalin e saj.

Pas kësaj Osmani iu është drejtuar të gjithëve me një mesazh, duke u shprehur se i vjen mirë që po kontribuon në normalizimin e gj idhënies në publik, duke e konsideruar si një nga proceset më të rëndësishme në rritjen e një fëmije.

Leave a Reply