Arbana fiImon Antonelën në рraраѕkenë dhe habitet nga ajo që ѕheh


Arbana Osmani ka filmuar Antonelën teksa vishej në prapaskenë përpara fillimit të emisionit dhe është habitur. ArsyejaAntonela shfaqet duke veshur një veshje që Arbanës iu duk shumë e çuditshme.

Konkurrentja e “Përputhen” mundohet për të veshur një palë çorape mbi taka teksa e ndihmojnë edhe të tjerë.“Pash Zotin çfarë je duke bërë Antonela? Nuk kam fjalë, nuk e di domethënë, ku i gjen këto veshje njëherë, ku i gjen”, dëgjohet t’i thotë Arbana teksa Antonela qesh.

“I ka çuar veshket skenike në një tjetër nivel”, shkruan Arbana për Antonelën.

Leave a Reply