Antonela vendos që sërish t’i bëj konkurrencë Ledjanës , ja çfarë bëri sonte


Ditë më parë pati një debat të ashpër mes konkurrentëve në “Për’puthen”.

Nuk kalojë shumë kohë dhe debati kaloj në ofendime, duke e quajtur Antonela kafshë Atdheun.

Duket se ajo i ka renë pishman nga kjo shprehje, dhe në puntatën e sotme nuk hezitoj ti kërkoj falje publikisht Atdheut.

Kjo shkaktoj debate mes Ledjanës dhe Antolenës, ky Ledjana e akuzoi atë që po shkon drejtë zgjedhjeve të saj.

Antonela: Desha ti kërkoj ndjesë me Atdheun.

Jam penduar se nuk ishte qëllimi im.

Nuk ta thashë për të të ofenduar.

Mendoj se ishte pak nervoz dhe të kërkoj ndjesë dhe më vjen keq.

Atdheu: I forti fal, kështu që e fal Antonelën.

Melisa: A po shkon drejt zgjedhjeve të Ledjanës?

Antonela: Jo, s’ka lidhje.

Ledjana: Do e shohim.

Antonela: Të lutem se është një moment shumë kritik.

Nuk dua të të jap rëndësi fare.

Unë duke i kërkuar ndjesë Atdheun, ti futesh prap si “7-a në 13”.

Unë dhe ai nuk u sqaruam akoma, pse duhet të futesh këtu.

Ledjana: Sepse do e zgjedhësh atë.

Antonela: Kë atë? Ka emër./Indeksonline/

Leave a Reply