Antonela vë re diçka që nuk ѕhkon në veshjen e Blerimit: Ku iѕhe раra se të më takoje mua?


Takimi i Antonelës dhe Blerimit nisi menjëherë me skena xhelozie.

Ishte Antonela që vuri re shenja grimi në xhupin e Blerimit dhe nisi me pyetje se kë ka takuar më parë, ndërsa Antonela e thumboi se është ngushëlluar me dikë tjetër.
Antonela: Çfarë është kjo? Make Up?
Blerimi: Ndoshta se më takove ti.
Antonela: Ku ishe përpara?

Blerimi: S’ka lidhje. Ka një javë që të kam pritur dhe mu bë qejfi që u takuam.
Antonela: Qenke ngushëlluar tjetër kund.
Blerimi: Qenke pak xheloze. Më pëlqen. Edhe unë kam fillu me xhelozu pak për ty.
Top Channel

Leave a Reply