Antonela tregon se kush do të jetë çifti i parë në “Përputhen” !!!


Antonela tregon se kush do të jetë çifti i parë në “Përputhen” Lediana dhe Mevlani do të jenë çifti i parë në “Përputhen”. Kështu ka deklaruar konkurrentja e këtij emisioni të dash-urisë, Antonela.

Konkurrentja e cila shprehu haptazi pëlqimin për Mevlanin, duket se të njëjtin ia ka lënë konkurrentes Lediana. Të dyja në shumë emisione u përpIasën për Mevlanin.

Në ndërkohë sot gjatë ditës një faqe në “Instagram”, ka hapur një lojë shpërblyese ku personi që e qëII0n emrin e çiftit të parë që do të dal nga “Përputhen”, do të fitojë shpërblim. Antonela nuk hezitoi që të komentonte dhe ta shkruante emrin e Ledianës dhe Mevlanit.

Si duket ajo ka hequr dorë nga “Iufta” për Mevlanin./Express/

Leave a Reply