Antonela tregon me detaje puthjen: Të pëlqej akoma… Atdheu: Për dashuri i thyej rregullat


Antonela ka treguar me detaje puthjen me Atdheun, të cilën e zbuloi vetë ish konkurrenti para se të largohej nga programi Përputhen. Antonela pranoi se ende ka pëlqim për Atdheun ndërsa ai u shpreh se për dashuri i thyen rregullat.

Antonela: Kam ardhur në emision dhe ke qenë një ndër pëlqimet e mia kryesore dhe nga krenaria që kemi të dy nuk kemi dalë kurrë bashkë. Gjithsesi pëlqimi ka mbetur dhe sot. Kur kam ardhur tek lokali kam ardhur për respektin që kisha për ty dhe për pëlqimin. Kur më the që po të coj në shtëpi, e kisha besën.

Ti u afrove i pari si mashkull, por nuk e prisja dhe ngaqë është një nga rregullat e emisionit që nuk duhet të takohemi e puthemi. Atdheu: Nuk e ke pa ti që për dashuri i thyej rregullat unë./Top Channel

Leave a Reply