Antonela Rr-ah Mevlanin, pasi nga-сmoi Ledjanën


Treshja e shumë komentuar e emisionit të ”Përputhen” vazhdojnë të marrin vëmendje.

Mevlan Shabani ka një pëlqim të madh ndaj Ledjanës të cilën e shpreh publikisht por edhe ndaj Antonelës nuk është i kursyer.

Së fundi, Ledjana ka publikuar një video e cila është përcjellur me të qeshura. ”Ku i fut duart more djal”, kanë qenë fjalët e Antonelës drejtuar Mevlanit, derisa ai shihet duke e nga-c-muar Ledjanën.

Ndryshe, Antonela së fundi ka em0cionuar të gjithë me historinë e jettës së saj në kohën kur ka qenë ad0leshente.

Rikujtojmë se, sonte në ”Përputhen” u transmetua takimi mes Julit dhe Antonelës

Leave a Reply