Antonela rikthehet në Për’Puthen/ Plas debati dhe ofendimet


Rikthimi i Antonelës puntatën e sotme ka sjellë debat të madh mes saj dhe Ledjanës.

Përsëri nuk ka pasur një sqarim mes vajzave dhe kjo ka agravuar me ofendime e tone të larta.
Debati mes tyre:

Ledjana: Dua të merret masë nga ana e produksionit për gjuhën e përdorur.
Antonela: Edhe për ofendimet e tua.
Antonela: Kjo tregon se unë jam reale e nuk po shtirem.
Ledjana: Çfarë thua.

Antonela: Mu ngatërru goja moj shoqe.
Top Channel

Leave a Reply