Antonela në makinën e së vërtetës: Kam folur në privat me Mevlanin! Kjo është lojë


Antonela është bërë pjesë e makinës së të vërtetës në Për’puthen Prime ku foli në lidhje me marrëdhënien me Mevlanin dhe djemtë e tjerë të programit.

Ajo u shpreh se në takimin e radhës zgjodhi Andin dhe këtë do ta zbulojë ditët në vijim. Ndër të tjera, me Mevlanin rrëfeu se ka pasur biseda private në Instagram.

Antonela: Kam folur në grupin e Whatsapp-it të Për’puthen. Kemi folur me tage në Instagram, gjëra private janë. Kjo është lojë për mua. Me meshkujt jam shumë e vërtetë.

Leave a Reply