Antonela më ka puthur në buzë…Atdheu plas bombën dhe tregon faktet


Atdheu ka bërë sot në “Përputhen Prime” një deklaratë të fortë. Ai ka treguar se Antonela e ka puthur ndërsa kjo e fundit ka rrëfyer skenën.

Ndër të tjera Atdheu ka publikuar audion e datës 19 janar, ku Antonela thotë se “Do ta injorojë Atdheun”, gjë që ia ka dërguar vetë atij.

Atdheu: Do e ndihmoj unë Mevlanin. Antonela ka bërë lojë me ty vëlla deri tani.
Mevlani: Çfarë loje?
Atdheu: Ta thotë ajo vetë.
Antonela: Çfarë loje?
Atdheu: Kërkoi falje Ledjanës dhe Mevlanit. Të shijoi puthja më shumë me mua apo me Mevlanin?

Antonela: E di Mevlani që jemi puthur.
Atdheu: Puthja me Atdheun ka ndodhur në inaugurimin e lokalit të tij. Më ka përcjellë për në shtëpi dhe ka ndodhur një puthje.

Leave a Reply